cookies

Loungebar & eetcafé

Geniet van onze
streekproducten

In onze loungebar kan u in alle rust komen genieten van onze streekproducten. We proberen een correcte prijs – kwaliteit verhouding te combineren met een authentiek en goed product.

Als trotse Ambassadeur van Paix Dieu hebben we steeds de beste triple van Europa op ons vat. Daarnaast heeft de brouwerij ook een topmerk Bon Secours, dat zonder chemische processen, volledig natuurlijk wordt gebrouwen. Je kan deze altijd proeven ofwel op het vat ofwel op de fles.

In samenwerking met brouwerij Caulier organiseren we dan ook een aantal Soirées Paix Dieu, waarin u voor elk biertje van de brouwerij een ticket krijgt en prijzen kan winnen op het eind van de avond.

Naast streekbiertjes hebben we een uitgebreid gamma aan kwaliteitswijnen, lokaal gestookte jenevers en eigengemaakte verse mocktails waarvan u kan genieten in een kunstzinnige setting ofwel op ons terras met panoramisch uitzicht op de Vlaamse Ardennen.

Nieuwe toppertjes op onze eet-/ tapaskaart zijn: rundsbrochettes, home made burgers & croques, …

U kan onze kaart hier raadplegen:

Wil je reserveren voor een meeting, event of de galerie, neem dan contact met ons op via het contactformulier, telefoon of e-mail.