Galerie

De Hermelijn galerie

Is een aanzet tot verbinding. De drempel naar een galerie of de aankoop van kunst is groot. Men moet de kunst tot zich kunnen laten komen. Tijd en ruimte ontbreken hier vaak voor. Ook is het bezoek aan een galerie, niet altijd iets waar mensen vertrouwen mee hebben. Het concept van een drankgelegenheid in combinatie met een kunstgalerie heeft dan ook de betrachting de kunst tot de mensen te laten komen.

Men kan kunst bekijken, ervaren en laten bezinken. Tegelijkertijd is er tijd en ruimte om ervan te genieten en met kunstenares en zaakvoerder Maïté een gesprek te voeren rond de geëxposeerde werken. Kunst is een communicatiemiddel, een medium, maar wat baat een medium als het maar een beperkt publiek bereikt?

In de Hermelijn wordt alles anders. Ervaar het gegeven, bekijk de kunst en… - “there’s more where that came from” – vraag gerust meer uitleg, andere werken… Er wordt regelmatig in dialoog getreden met andere kunstenaars waardoor de expositie en het aanbod kunnen variëren bij elk bezoek.

Uiteraard is de galerie ook buiten de lounge uren te bezoeken. Dit kan op afspraak via mail of per telefoon.

Maak een afspraak