Coachings

Coachings bij Maïté

De mens is een zoekend wezen. Niet alleen zitten we zelf vol ambivalentie, ook onze context matcht soms niet met onze behoeften.

U kan bij Maïté een afspraak maken voor coaching of eerstelijnspsychologie.

Maïté werkte jaren als klinisch psycholoog en in managementfuncties. De activiteiten als klinisch psycholoog hebben geleid tot de zoektocht in connectie met anderen. De Hermelijn is een kruispunt van alle verschillende ideeën rond ons mens zijn en onze verbinding met wat ons omgeeft. U kan dus bij Maïté terecht voor coachingsgesprekken omtrent het gaan van uw eigen levenspad. Daarnaast is er ook een aanbod eerstelijnspyschologie.

Wat is het verschil tussen coaching en eerstelijnspyschologie?

Coaching is eerder gericht voor mensen met levensvragen, zonder acute problemen. Mensen die op zoek zijn naar meer inspiratie, zingeving, connectie met hun omgeving of de natuur kunnen zich hiervoor aanmelden. Ook begeleiding in de zoektocht naar het creatieve zelf kan hierbij behoren.

Eerstelijnspsychologie is psychologische hulp voor mensen die milde psychologische problemen hebben. Dit gaat dan eerder over verslaving, angsten en depressie. Eerstelijnspsychologische hulp is altijd op doorverwijzing van een huisarts of psychiater. Langdurige psychologische begeleiding is een aanbod die in de Hermelijn niet wordt geboden.

Op regelmatige basis worden er ook lezingen en workshops georganiseerd, waar u in groep kan aan deelnemen. Hiervoor kan u terecht op de event pagina.

Twijfelt u of u bij Maïté terecht kan met uw vraag? Bel gerust eens op of stuur een mailtje.

Contacteer ons