cookies

Business & privé

Business in
De Hermelijn

Het unieke concept van de Hermelijn, maakt dat het niet alleen gezellig vertoeven is, het is ook the place to be wil men geïnspireerd en getriggerd worden. Niet alleen de kunst, maar ook de rust en de natuur zorgen voor een ongedwongen sfeer waar men creatief kan zijn.

De Hermelijn is voor meetings in kleine kring dan ook te reserveren. In de meeting room kan u een tafel van 8 personen afhuren voor uw meeting. Dit is uitbreidbaar naar de meetingroom, lounge room en chesterfield hoek. De huurprijzen zijn afhankelijk van de regelmaat en de bezetting, hiervoor kan u vrijblijvend contact opnemen of een offerte vragen.

Contacteer ons

Privé evenementen

Bent u op zoek naar een locatie voor uw drink, bedrijfsfeest, babbyborrel, verloving, product- of collectievoorstelling of … ? Er is de mogelijkheid om onze authentieke locatie af te huren voor groepen.

Naast ons bestaande aanbod zijn er nog heel wat opties met betrekking tot catering.

Indien u ons concept nog niet in levende lijve heeft ervaren, vragen we dat u voorafgaand langskomt zodat we goed weten wat we van elkaar kunnen verwachten en iedereen achteraf tevreden is.

Ontdek Wannegem en de omgeving.

Tijdens uw meetings kan u als pauze een kleine wandeling maken in het pittoreske dorp van Wannegem, langs veldwegen of kasseiwegen maar ook genieten van de uitgestrektheid in de eigen tuin.

Wil je reserveren voor een meeting, event of de galerie, neem dan contact met ons op via het contactformulier, telefoon of e-mail.